Menu


​Όρκος σιωπής, επεισόδιο 10-11-12-13-14-15-16-17-18 ORKOS SIOPIS EPEISODIA STAR SIGMA TV

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 10. Η Σοφία προβληματίζεται έπειτα από την συνάντηση της με μια καλόγρια. Ο Πέτρος δεν θέλει να βλέπει την Μαρίνα στεναχωρημένη έτσι αναλαμβάνει δράση. Ο Πανίκος έχει μπλεξίματα με το νόμο. Ο Σταύρος με τον Πέτρο βρίσκουν ποια είναι η Ηλέκτρα. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 11. Η Σοφία θέλει να μάθει τα πάντα για την Θοδώρα αλλά ο Πέτρος της κρύβει πράγματα. Η Ηλέκτρα επιστρέφει στην Κύπρο για τον Στάθη. Ο Άρης ζιτάει από την γυναίκα του να πάνε ταξίδι. Ο Μενέλαος είναι στη Κύπρο και ο Νώντας αρχίζει να τον παρακολουθεί. Ο Έκτορας ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη σαν υποψήφιος δήμαρχος.

Επεισόδιο 12 . Η Αλεξάνδρα βλέπει το ρολόι του νεκρού άντρα της στα χέρια του Άρη και προσπαθεί να κρύψει το άγχος της. Ο Πανίκος έρχεται κοντά με την Ντεμέτ. Η Βασιλική θέλει να έχει επαφές με την Σοφία και το κερδίζει. Ο Μιχάλης λέει στην Μαρίνα πως ο πατέρας της θέλει να τον δει κατεστραμμένο. Ο Άρης αποφασίζει να μιλήσει στη γυναίκα του.

Επεισόδιο 13. Ο Άρης λέει στην Ελένη πως έχει εμμονή με τον θάνατο του Παύλου και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Ο Τόνυ στήνει παγίδα για τον Άγγελο. Η Στέλλα και ο Σταύρος ξεκινούν το σχέδιο τους. Η Σοφία γυρίζει στην Αθήνα.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 14. Η Αλεξάνδρα παγαίνει στην Αθήνα για να δει τον Άρη.Θα συναντήσει όμως την Σοφία και γρήγορα θα έρθει η σύγκρουση. Ο Άρης δέχεται τηλεφώνημα από τον Στάθη και βρίσκεται σε δίλλημα. Θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα που θα τον φέρει πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνει. Ο Πέτρος θέλει να μιλήσει στον Έκτορα για τον Νώντα για τις προθέσεις του.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 15. Αναταραχή επικρατεί στην καρδιά του Άρη μετά την επίσκεψη της Στέλλας. Η Μαρίνα τα ξαναβρήκε με την Αλεξάνδρα και ο Έκτορας ενημερώνει τον Πέτρο για κάτι σημαντικό.

Επεισόδιο 16. Ο Πέτρος και ο Μενέλαος συναντιούνται μετά από τόσο καιρό. Η Ηλέκτρα λέει τον Στάθη πως έχει αισθήματα για τον Άρη, ο οποίος κατά περίεργο τρόπο δεν θέλει να ψάχνει άλλο το παρελθόν! Ο Τόνυ θέλει να χωρίσει η Στέλλα από τον Άγγελο. Η Ελένη βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του άντρα της.

Επεισόδιο 17. Αυτά που ήθελε ο Φίλιππος δεν του πήγαν και τόσο καλά. Η Ελένη δεν ξέρει με ποιον να μείνει, με τον Έκτορα η με τον Άρη, ο οποίος θυμάται την Ηλέκτρα. Η Μαρίνα βρίσκει την Αλεξάνδρα σε κακή κατάσταση

Επεισόδιο 18. Ο Πέτρος βλέπει την Θοδώρα και της λέει πως η Σοφία δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια. Ο Άρης ψάχνει να βρει τον Μενέλαο για να μιλήσουν. Όλοι προετοιμάζονται για το πάρτι, ενώ ο Πέτρος και ο Γιώργος προσχωρούν σε συνεργασία. Ο Άρης ψάχνει να μάθει πράγματα από την Αλεξάνδρα.

Δείτε τα επεισόδια ORKOS SIOPIS στο sigma TV, πατώντας εδώ

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top