Menu


​BROUSKO EPEISODIA 307-308-309-310-311-312 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ MPROUSKO 307-308-309-310-311-312


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 307 Δευτέρα 9-3-2015 BROUSKO
Η Αναστασία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος κι ο Νεκτάριος είναι γιοι του Διαμαντή, ενώ ο Ματθαίος έρχεται σε ρήξη μαζί του. Η γιαγιά Ανδριανή, αν και κλονίζεται απ' τα νέα, εξακολουθεί να έχει μια αγκαλιά ανοιχτή τόσο για τον Νεκτάριο, όσο και για τον Πάτροκλο. Αντίθετα ο Σήφης, ανησυχώντας για τα περιουσιακά στοιχεία, επιτίθεται στη Μελίνα, κατηγορώντας την ότι του απέκρυψε το γεγονός.Η Λουκία δείχνει ολοφάνερα το μίσος της στον Σήφη κι αφήνει υπόνοιες για το παιδί της, ταράζοντάς τον, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει το θέμα αυτό οριστικά.Ο Μάρκος κολλάει γρίπη την Πανίτσα και τη Δάφνη και το μωρό αναλαμβάνουν να φροντίσουν με χαρά η Κωνσταντίνα με τον Μανωλιό.Η ύπαρξη της καραμπίνας της Όλγας στο σπίτι των Ματθαίων, αναστατώνει την Δήμητρα και τον Νεκτάριο. Την ίδια στιγμή η Όλγα επιπλήττει τον Πάτροκλο, ομολογώντας του πως τον είδε να φιλάει την Δήμητρα.Οι κρίσεις πανικού του Αχιλλέα συνεχίζονται, οδηγώντας τον γι' άλλη μια φορά κρυφά απ' τη Μελίνα, στη πόρτα της Αλεξάνδρας, μια και είναι ψυχολόγος και μπορεί να τον ανακουφίσει, έστω και προσωρινά.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 308 Τρίτη 10-3-2015 BROUSKO
Η Αναστασία δεν μπορεί να το πιστέψει, όταν μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος κι ο Νεκτάριος είναι γιοι του Διαμαντή, ενώ ο Ματθαίος έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί του. Η γιαγιά Ανδριανή, αν και κλονίζεται απ' τα νέα, εξακολουθεί να έχει μια αγκαλιά ανοιχτή τόσο για τον Νεκτάριο, όσο και για τον Πάτροκλο. Αντίθετα ο Σήφης, ανησυχώντας για τα περιουσιακά στοιχεία, επιτίθεται στη Μελίνα, κατηγορώντας την ότι του απέκρυψε το γεγονός.Η Λουκία δείχνει ολοφάνερα το μίσος της στον Σήφη κι αφήνει υπόνοιες για το παιδί της, ταράζοντάς τον, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει το θέμα αυτό οριστικά.Ο Μάρκος κολλάει γρίπη την Πανίτσα και τη Δάφνη και το μωρό αναλαμβάνουν να φροντίσουν με χαρά η Κωνσταντίνα με τον Μανωλιό.Η ύπαρξη της καραμπίνας της Όλγας στο σπίτι των Ματθαίων, αναστατώνει την Δήμητρα και τον Νεκτάριο. Την ίδια στιγμή η Όλγα επιπλήττει τον Πάτροκλο, ομολογώντας του πως τον είδε να φιλάει την Δήμητρα.Οι κρίσεις πανικού του Αχιλλέα συνεχίζονται, οδηγώντας τον γι' άλλη μια φορά κρυφά απ' τη Μελίνα, στη πόρτα της Αλεξάνδρας, μια και είναι ψυχολόγος και μπορεί να τον ανακουφίσει, έστω και προσωρινά.

Mprousko epeisodio 309 Μπρούσκο Επεισόδιο Τετάρτη 11/3/2015 Brousko epeisodio 309
όπου φαίνεται ότι ξεσπάει μία άγρια κόντρα ανάμεσα στην Όλγα αλλά και τον Αχιλλέα και η αιτία θα είναι το κτήμα Δημοσθένους. Η κατάσταση έχει γίνει ένα πραγματικό πολεμικό πεδίο, καθώς παίζονται πολλά τα οποία η οικογένεια των Ματθαίων δεν γνωρίζουν. Φαίνεται ότι την πρώτη μάχη του πολέμου την κερδίζει ο Αχιλλέας ο οποίος ακριβώς την ίδια στιγμή φαίνεται ότι έρχεται όλο και πιο κοντά μαζί με την Αλεξάνδρα. Οι κρίσεις πανικού που έχει ο Αχιλλέας όσο περνάει ο καιρός αραιώνουν όλο και πιο πολύ. Ο Σήφης θα κάνει κάποιες κινήσεις ώστε να εντοπίσει στην Αθήνα την Αγγελική αλλά και την κόρη του. Ο Πάτροκλος κάτω από τις οδηγίες που του δίνει ο Διαμαντής, πηγαίνει και ξανακάνει μία επίσημη πρόταση γάμου στην Άννα όπου τη βλέπουμε ότι αυτή τη φορά θα δεχτεί. Η Βασιλική θα πιάσει στα πράσα την φίλη της την Δάφνη να καθοδηγεί τον αγαπημένο της Μηνά, να λέει αυτά τα όμορφα λόγια που της έλεγε τόσο καιρό, αλλά και αυτά που θα της έλεγε στη συνέχεια. Η Μελίνα για ακόμα μία φορά τρώει την μεγάλη απογοήτευση, ύστερα από τα αποτελέσματα της εξωσωματικής, η Δήμητρα θα της κάνει μία πρόταση που δεν την περίμενε. Η πρόταση αυτή είναι να πάει να γίνει παρένθετη μητέρα και όλο αυτό το γεγονός και η πρόταση της Δήμητρας θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα μέσα στην οικογένεια των Ματθαίων...

Mprousko epeisodio 310 Μπρούσκο Επεισόδιο Πέμπτη 12/3/2015 Brousko epeisodio 310
Η πρόταση που πήγε και έκανε η Δήμητρα, ώστε να γίνει παρένθετη μητέρα, στο μωρό της Μελίνας θα δώσει πάρα πολλές ελπίδες. Ο Σήφης στα Χανιά έχει πάρα πολύ την ανάγκη ώστε να μοιραστεί την εξαφάνιση της κόρης του μαζί με τη Μελίνα, αλλά η ψυχρή της στάση που θα έχει, θα τον εξοργίσει άσχημα. Ο Διαμαντής θέλοντας να τρομοκρατήσει την Όλγα και να την έχει στο χέρι του, θα στείλει ένα email με πολλές και συνταρακτικές αποκαλύψεις που την αφορούν. Ο Νεκτάριος θα πάει και θα ανακοινώσει όλες τις αποφάσεις που πήρε σχετικά με τη σχέση τους,στην Αντιγόνη, ενώ βλέπουμε την Δήμητρα να καταρρέει ψυχολογικά όταν ακούει τον απερχόμενο γάμο μεταξύ Άννας και Πάτροκλου. Ο Αχιλλέας φαίνεται ότι συνεχίζει να επισκέπτεται κρυφά την Αλεξάνδρα μη γνωρίζοντας τίποτα η Μελίνα. Η Αλεξάνδρα όμως έχει αρχίσει από τη μεριά της να ερωτεύεται ξανά τον Αχιλλέα. Ο ντετέκτιβ θα ενημερώσει τον Σήφη ότι βρήκε που κρύβεται η κόρη του μαζί με την Αγγελική. Η Μελίνα γίνεται έξω φρενών ύστερα από μία αποκάλυψη που θα κάνει και αυτό θα αφορά τον Αχιλλέα.

Mprousko epeisodio 311 Μπρούσκο Επεισόδιο Παρασκευή 13/3/2015 Brousko epeisodio 311
Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα θα έχουν έναν άσχημο καβγά αφού ο Αχιλλέας θα αντιδράσει άσχημα στην πρόταση της Δήμητρας, ώστε να γίνει παρένθετη μητέρα στο δικό τους το παιδί. Ο Σήφης θα τσακωθεί άσχημα με το Μηνά όταν εκείνος θα αρνηθεί να πάει παρέα του στην Αθήνα ώστε να ψάξουν για την κόρη του. Η Μαρίνα θα πάει και θα αποκαλύψει στη Δήμητρα αλλά και στο Νεκτάριο όλα όσα άκουσε να λέει η Όλγα, ότι δηλαδή θέλει να καταστρέψει την οικογένεια των Ματθαίων. Ακριβώς την ίδια ώρα ο Διαμαντής συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά με έντονες απειλές την Όλγα ώστε να συνεχίσει το σχέδιο του, σχετικά με την οικονομική καταστροφή του Ματθαίου. Η Δάφνη συνεχίζει και απορρίπτει ερωτικά τον Μάρκο και εκείνος με τη σειρά του, για ακόμα μία φορά θα την προειδοποίηση ότι θα την απατήσει ώστε να καταφέρει να την ταρακουνήσει. Η Δήμητρα φαίνεται να είναι ψυχρή απέναντι στον Πάτροκλο και η αιτία θα είναι η πρόταση γάμου που έκανε στην Άννα. Αυτό το γεγονός θα φέρει σε άσχημη κατάσταση τον Πάτροκλο αφού συναισθηματικά δεν ξέρει τι να κάνει αφού η καρδιά του αγαπάει τη Δήμητρα. Έτσι τον βλέπουμε κρυφά από όλους να της ζητάει να βρεθούν, εκείνη τη στιγμή που θα έρθουν τόσο κοντά όσο ποτέ. Ο Νεκτάριος παίρνει την απόφαση να ανακοινώσει σε όλη την οικογένεια του ότι θέλει να πάρει διαζύγιο από τη Δήμητρα και να είναι πλέον ελεύθερος ώστε να ζήσει την αγάπη του μαζί με την Αντιγόνη.

Mprousko epeisodio 312 Μπρούσκο Επεισόδιο Δευτέρα 16/3/2015 Brousko epeisodio 312
Η πρόταση της Δήμητρας, να κυοφορήσει το μωρό της Μελίνας, δίνει ελπίδες στην τελευταία. Ο Σήφης, νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστεί την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κόρης του, τηλεφωνεί στη Μελίνα, η ψυχρότητά της όμως τον εξοργίζει. Προκειμένου να τρομοκρατήσει την Όλγα ώστε να την έχει του χεριού του, ο Διαμαντής της στέλνει ένα mail με συνταρακτικές αποκαλύψεις εις βάρος της. Ο Νεκτάριος ανακοινώνει στην Αντιγόνη τις αποφάσεις που πήρε για την σχέση τους, ενώ παράλληλα η Δήμητρα, καταρρέει στο άκουσμα του επερχόμενου γάμου του Πάτροκλου με την Άννα. Ο Αχιλλέας εξακολουθεί να επισκέπτεται κρυφά την Αλεξάνδρα, αγνοώντας ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται ξανά. Κι ενώ ο Σήφης ενημερώνεται απ' τον ντετέκτιβ πως ανακάλυψε που βρίσκεται η κόρη του, η Μελίνα εξαγριώνεται με τον Αχιλλέα, μετά από μια ανακάλυψη που κάνει.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 313-314-315-316-317

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top