Menu


​KLEMMENA ONEIRA 472-473-474-475-476-477-478-479-480-481 Κλεμμένα Όνειρα

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 472 Δευτέρα 19-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 472 ο Γιώργος θα πάει και θα πει στο Λευτέρη ότι τελικά θα γυρίσει σπίτι η Νιόβη. Η Χριστίνα φαίνεται να έχει ακόμα στο μυαλό της τον Στέφανο και είναι πολύ θυμωμένη που αυτός έχει ακόμα στο μυαλό του την Χαρά. Ο Σταύρος θα ζητήσει από τον Νότη να μιλήσει με έναν σύμβουλο για την διαχείριση των χρημάτων από το λογαριασμό που είχε η Τζόρνταν. Η Μάνια θα πάει και θα προειδοποιήσει ακόμα μία φορά την αδερφή της την Χαρά σχετικά με τη Λήδα ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται.Η Λήδα θα πάει και θα κάνει μία κουβέντα μαζί με τον Απόστολο όπου και θα του απολογηθεί σχετικά με την απίστευτη αντίδραση που είχε και θα του ζητήσει να την συγχωρέσει....

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 473 Τρίτη 20-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 473 ο Νότης δείχνει να είναι πολύ απογοητευμένος γεγονός που θα ψάχνει να βρει τι πήγε στραβά και τι λάθος έκανε σχετικά με το σχέδιό του. Ο Θέμης θα πάει και θα πει στην Χαρά ότι αισθάνεται πολλά αισθήματα για αυτήν και ότι για εκείνη χώρισε μαζί με την Ιωάννα. Η Νιόβη θα πει στο Λευτέρη ότι είναι πολύ χαρούμενη αφού τα ξαναβρήκε μαζί με τον Γιώργο αλλά εκείνος φαίνεται να είναι λίγο διστακτικός εάν έχει αλλάξει πραγματικά ο Γιώργος. Η Μάνια θα πει στο Σταύρο ότι ο Νότης μαζί με τη Λήδα δεν είναι μόνο φίλοι κάτι άλλο συμβαίνει ανάμεσά τους.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 474 Τετάρτη 21-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 474 η Μάνια θα κατηγορήσει τον Απόστολο ότι φαίνεται να την αντιμετωπίζει σαν τρελή και έτσι θα φύγει από το σπίτι ώστε να τον αφήσει να χαρεί την ευτυχία που έχει με την Λήδα. Η Χριστίνα θα ζητήσει από τον Στέφανο να της εξηγήσει για πιο λόγο έχει απομακρυνθεί από εκείνη. Εκείνος θα της πει, ότι ποτέ δεν της είχε τάξει ότι θα έχουν σχέση και έτσι άφησε κάποια υπονοούμενα ότι κάτι τον ενοχλεί,σχετικά με την συμπεριφορά της. Ο Νότης θα καταφέρει και θα μάθει ότι μαζί με την Έλεν υπήρχε και μία συγκρατούμενη της όπου γνώριζε τα πάντα για το φάκελο και είναι έτοιμη να πάει να δώσει κατάθεση στο δικαστήριο.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 475 Πέμπτη 22-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 475 η Μάνια προσπαθεί να κουβεντιάσει με την Μαρία για να μπορέσει να μάθει γιατί έχει αρνητικά αισθήματα τόσο έντονα για την Λήδα. Η απάντηση που δίνει η Μάνια στην Μαρία είναι ότι αντιπαθεί τόσο πολύ την Λήδα γιατί το ένστικτό της την προειδοποιεί ότι είναι πολύ επικίνδυνη γυναίκα και έχει αρπακτικές διαθέσεις. Αυτά που κατέθεσε η Δημάκη η συγκρατούμενη της Έλεν δεν μπορεί ο Σταύρος να τα υπολογίσει γιατί μαθαίνει πως πρόκειται για μια γυναίκα που είναι μυθομανής. Όμως η Δημάκη θυμάται το όνομα του του γιου της Έλεν και το ονοματίζει ως «Φώτη Αργυρό».

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 476 Παρασκευή 23-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 476 Η προσπάθεια του Γιώργου να κάνει έρωτα με τη Νιόβη αποτυγχάνει για άλλη μια φορά. Η Μαρέλα μιλάει με ενθουσιασμό στη Χριστίνα για τον Λεωνίδα και -προς μεγάλη απογοήτευση του Αγά- αναφέρει ότι θα κρατήσουν επαφή. Η Μαρία αναφέρει στον Σταύρο πως η Μάνια δεν σκοπεύει να πάει στον γάμο του πατέρα της. Η Νιόβη λέει στον Λευτέρη πως θα περάσει από το σπίτι του για να της δώσει τα βιβλία της σχολής. Ο Λευτέρης αρχίζει τις ετοιμασίες για την επικείμενη επίσκεψη.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 477 Δευτέρα 26-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 477 Ο ερχομός της Μάνιας στο σπίτι του Σταύρου ανατρέπει τα σχέδια του Νότη και η Λήδα προσπαθεί να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του πως θα σκεφτούν άλλο τρόπο για να «χτυπήσουν» τον Σταύρο. Η Μάνια αντιμετωπίζει με καχυποψία τον Νότη και λέει στον Σταύρο ότι τον είδε να μιλάει με τη Λήδα με έναν τρόπο, σαν να υπήρχε κάτι ιδιαίτερο ανάμεσά τους.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 478 Τρίτη 27-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 478 Το κόλπο του Νότη και της Λήδας με τη σκηνοθετημένη ληστεία πετυχαίνει και το πολυπόθητο πληρεξούσιο της Χρύσας βρίσκεται πλέον στα χέρια του Νότη. Η Μάνια, παρά τις παρακλήσεις του Απόστολου, αρνείται να παραστεί στον γάμο του πατέρα της, και -θεωρώντας πως είναι ανεπιθύμητη– σηκώνεται και φεύγει απ' το σπίτι.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 479 Τετάρτη 28-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 479 Ο Σταύρος και η Ηρώ μιλάνε με τη συγκρατούμενη της Τζόρνταν και προσπαθούν να μάθουν κάποια πληροφορία, που θα εξηγεί την απώλεια του φακέλου. Στο μεταξύ, η αγωνία του Νότη κορυφώνεται όση ώρα διαρκεί η κατάθεση. Ο Ευθυμίου ζητά από τη Λήδα να τον συναντήσει στο ξενοδοχείο άμεσα, απειλώντας πως διαφορετικά θα αποκαλύψει τα πάντα στον Πετρίδη…

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 480 Πέμπτη 29-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Ο Νότης ακούει με ανακούφιση από τον Σταύρο πως η κατάθεση της Δημάκη θεωρήθηκε αναξιόπιστη, καθώς οι ψυχίατροι είχαν βγάλει τη συγκεκριμένη γυναίκα μυθομανή. Ο Σταύρος παθαίνει άλλο ένα κενό μνήμης και αρχίζει να ανησυχεί σοβαρά για την κατάσταση της υγείας του. Στο μεταξύ, η Δημάκη κατονομάζει τον επικίνδυνο συγγενή της Τζόρνταν με το όνομα «Φώτης Αργυρός»…

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 481 Παρασκευή 30-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Η μέρα του γάμου της Λήδας και του Πετρίδη πλησιάζει και ο Νότης βρίσκεται σε μεγάλη υπερδιέγερση. Ο Σταύρος μαθαίνει με έκπληξη από τη Μαρία για τον καυγά της Μάνιας με τον Πετρίδη και ότι η Μάνια σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι. Αποφασίζει να της μιλήσει και τελικά την πείθει να πάνε μαζί στον γάμο και να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα της…

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top