Menu

Η Γκιουλσάχ παρουσιάζεται στη Χουρρέμ και της λέει πως έχει μια πληροφορία που θα αποτελειώσει τον Ιμπραήμ. Όμως, θα μιλήσει υπό έναν όρο... Η σειρά προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 στις 21:15.

Δευτέρα 4/3
Η Γκιουλσάχ παρουσιάζεται στη Χουρρέμ και της λέει πως έχει μια πληροφορία που θα αποτελειώσει τον Ιμπραήμ. Όμως, θα μιλήσει υπό έναν όρο. Στο τέλος, όσα ακούει η Χουρρέμ από τη Γκιουλσάχ φαίνονται απίστευτα. Η Χουρρέμ ενοχλείται από τη συνάντηση της Μαχιντεβράν με τον Σουλεϊμάν. Ο Σουλεϊμάν γίνεται μάρτυρας του καυγά της Χουρρέμ με τη Μαχιντεβράν, η οποία για να εκδικηθεί τη Χουρρέμ στέλνει μια όμορφη παλλακίδα για να ξεμυαλίσει τον Σουλεϊμάν. Ο Ιμπραήμ θέλει να απομακρύνει τη Νιγκιάρ από την Πόλη, αλλά η Χουρρέμ δεν το επιτρέπει και της κάνει μια ξαφνική επίσκεψη.

Τρίτη 5/3
Ο Σουλεϊμάν επηρεάζεται πολύ από ένα όνειρο που βλέπει και αποφασίζει να δει έναν παλιό του φίλο. Ο ποιητής Φιγκανί, εξακολουθεί να ξεσηκώνει τον λαό εναντίον του Ιμπραήμ. Ο Ιμπραήμ δεν διστάζει να πάρει γι' αυτόν μια σκληρή απόφαση. Η Φατμά, δοκιμάζει καινούργιες μεθόδους για να κερδίσει την καρδιά του Ηγεμόνα Μουσταφά. Αυτή τη φορά μέσω ενός γράμματος, του κάνει ερωτική εξομολόγηση. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά, ύστερα από όσα διαβάζει, πιστεύει πλέον στον έρωτα της Φατμά.

Τετάρτη 6/3
Όλη η δυναστεία πενθεί για τον θάνατο της Βαλιντέ σε μια μεγαλοπρεπή τελετή. Ο Σουλεϊμάν είναι βυθισμένος στη θλίψη. Ύστερα από τη Βαλιντέ, η διαχείριση του χαρεμιού είναι πλέον στα χέρια της Μαχιντεβράν, η οποία στοχεύει ακόμα και το διαμέρισμα της Βαλιντέ, που δεν αντιλαμβάνεται τη μεγάλη ευκαιρία που δίνει στη Χουρρέμ.Η Νταϊέ, ύστερα από τον θάνατο της Βαλιντέ, δεν αντέχει να μείνει στο χαρέμι. Προσπαθεί να φτιάξει μια καινούργια ζωή έξω από το παλάτι, αλλά οι τύψεις που νιώθει την εμποδίζουν. Η Νιγκιάρ ζει υπό την παρακολούθηση της Γκιουλσάχ. Αλλά με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει, καταφέρνει να ξεφύγει.

Πέμπτη 7/3
Η Χατιτζέ, ύστερα από τον θάνατο της Βαλιντέ, επιστρέφει στο παλάτι. Η Χουρρέμ, χωρίς να χάσει χρόνο, σπεύδει να την επισκεφτεί. Η ζωή της Χατιτζέ, γίνεται άνω κάτω με ένα γράμμα που βρίσκει. Η καθυστέρηση της απόφασης για την ποινή του Φιγκανί, δημιουργεί προβλήματα. Οι ομιλίες του Ισκεντέρ Τσελεμπή έχουν επιρροή. Ο Σουλεϊμάν ζητά από τον Ιμπραήμ, να αποφασίσει το συντομότερο, ενώ ο Ιμπραήμ ξέρει πως ο Φιγκανί είναι η μοναδική ευκαιρία που έχει για να ανακαλύψει τον Μεγαλειότατο Εφέντη.

Παρασκευή 8/3
Η Χατιτζέ πιάνει τη Νιγκιάρ ενώ ήταν έτοιμη να το σκάσει και τη ρωτάει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Ιμπραήμ. Η Νιγκιάρ αρνείται κατηγορηματικά πως έχει δεσμό με τον Ιμπραήμ και ισχυρίζεται πως το μωρό που περιμένει είναι του Νασούχ Εφέντη. Η Χατιτζέ δεν ξέρει τι να πιστέψει και αποφασίζει να μιλήσει με τη Χουρρέμ. Ο Ιμπραήμ, ύστερα από μια σκληρή μάχη, ανακαλύπτει τον Μεγαλειότατο Εφέντη, αλλά θα βρει μπροστά του και κάποιον που δεν περιμένει. Η Χατιτζέ δεν θέλει να πιστέψει σε όσα έχει ακούσει από τη Χουρρέμ και τελικά αποφασίζει να ρωτήσει τον Ιμπραήμ για να μάθει όλη την αλήθεια. Τα χρέη της Μαχιντεβράν έχουν αυξηθεί κατά πολύ και η Χουρρέμ εκμεταλλεύεται την κατάσταση, φροντίζοντας να μάθει η Γκιουλφέμ όλα όσα συμβαίνουν. Η Γκιουλφέμ ζητάει από τη Μαχιντεβράν να διορθώσει αυτή την κατάσταση το συντομότερο.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top