Menu

Σε μια καριέρα που περιλαμβάνει ασυνήθιστες επιλογές και πολλές εναλλαγές από πρώτους σε δεύτερους ρόλους και αντίστροφα, ο Jean Reno Ζαν Ρενό έχει καταφέρει να παραμείνει απασχολημένος και αναγνωρίσιμος ως ένας από τους πιο αξιόπιστους και χαρακτηριστικούς Ευρωπαίους ηθοποιούς. Με το καινούριο του βήμα φαίνεται ότι είναι και επίκαιρος, ακολουθώντας την τάση της εποχής που θέλει τις ενδιαφέρουσες ιστορίες, τα πιο φιλόδοξα πρότζεκτ να μετακομίζουν από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη.
Το Jo είναι η νέα αστυνομική σειρά του FOX και ακολουθεί τη ζωή του Jo Saint-Clair, τον οποίο υποδύεται ο Jean Reno (Leon-The Professional). Ο Jo είναι ένας βετεράνος ντετέκτιβ της εγκληματολογικής ομάδας του Παρισιού και προσπαθεί να διαλευκάνει τις πιο δύσκολες υποθέσεις δολοφονίας. Σε κάθε επεισόδιο θα διαδραματίζεται μια νέα υπόθεση ενώ παράλληλα θα προβάλλονται και αποσπάσματα από τη μέχρι τώρα ζωή του Jo.

Η σειρά μεταφέρει τους τηλεθεατές στα πιο γνωστά αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός -Πύργος του Άιφελ, Νοτρ Νταμ, Κατακόμβες, πλατεία Vendome- και ακολουθεί τις εξονυχιστικές έρευνες του Jo. Με τόλμη και πολύ σκέψη, ο Jo Saint-Clair αντιμετωπίζει τα αποτρόπαια «έργα» των παθολογικών δολοφόνων με τη βοήθεια του συνεργάτη του. νέου ντετέκτιβ Bayard (TomAusten), έναν όμορφο και έξυπνο αστυνομικό του οποίου η ορθολογιστική προσέγγιση στη διαλεύκανση εγκληματολογικών υποθέσεων έρχεται σε αντίθεση με τις μεθόδους του βετεράνου πρωταγωνιστή. Στο ρόλο της Επίτροπου Dormont θα δούμε την Orla Brady, η οποία υποδύεται το σκληροτράχηλο αφεντικό του Jo και λόγω της μακράς προϊστορίας τους, η σχέση τους έχει περάσει από πολλά εμπόδια...

Τα άλλα μέλη της ομάδας του Jo Saint-Clair είναι η ετοιμόλογη ιατροδικαστής Angelique Alassane (Wunmi Mosaku) και ο εκκεντρικός -αλλά χαρισματικός- ειδικός ερευνητής Nicolas Normand (Celyn Jones). Η προσωπική ζωή του Jo είναι τόσο ταραχώδης και γεμάτη προκλήσεις όσο και η αστυνομική του καριέρα! Η διάσημη ηθοποιός Jill Hennessy (Crossing Jordan) υποδύεται τη φίλη του Jo, Karyn. Η Karyn είναι μια καλόγρια που εργάζεται στα…ενδότερα της πόλης. Παρά τις πολλές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει στη δουλειά του, η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή του Jo είναι η κόρη του Adele (Heida Reed), μια νεαρή νοσοκόμα που έχει τον ίδιο χαρακτήρα με τον πατέρα της.
Δημιουργός της σειράς είναι ο βραβευμένος με Emmy σεναριογράφος-παραγωγός René Balcer (Law & Order, Law & Order Criminal Intent). Ο Balcer είναι και ο γενικός φροντιστής της σειράς, ενώ προσυπογράφει το σενάριο και την παραγωγή μαζί με τους Franck Ollivier και Malina Detcheva. Σκηνοθέτες των επεισοδίων είναι οι Charlotte Sieling, Kristoffer Nyholm, Stefan Schwartz και Sheree Folkson. Το Jo είναι γυρισμένο στα Αγγλικά, έχει κινηματογραφηθεί στο Παρίσι και η παραγωγή ανήκει στην Atlantique Productions. Αυτό το Φεβρουάριο ετοιμαστείτε να δείτε την…άγρια πλευρά της γαλλικής πρωτεύουσας μόνο στο FOX! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Πρεμιέρα 27/2 και κάθε Τετάρτη στις 21:30

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top