Menu


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 116-117-118-119 DIKAIWSH EPISODIA DIKAIOSI
Δικαίωση Επεισόδιο 116 Mega ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Η Ελένη φοβάται να μπλεχτεί περισσότερο με τον Πρίγκιπα, αλλά ο Ασίμ την πιέζει, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν να τον βάλουν φυλακή. Ο Θησέας πολιορκεί την Κλαίρη, αλλά εκείνηέχει το μυαλό της στο πώς θα εκδικηθεί τη Μυρτώ και τον Χρήστο. Η Βάλια βάζει το σχέδιό της σ'εφαρμογή κι εκβιάζει τον Μάξιμο να τη βοηθήσει διαφορετικά θα τον διώξει από το θέατρο. Και η Έλλη όμως, προχωράει με την παγίδα της κι αυτή τη φορά πιάνει στα δίχτυα της τον Παύλο. Τον προμηθεύει με πληροφορίες που θα κάψουν τη Βάλια κι εκείνος της υπόσχεται πως θα διατηρήσει την πηγή του ανώνυμη. Ο Διοικητής ενημερώνει την Ελένη πως θα την μεταθέσει στη Θεσσαλονίκη, κι εκείνη αμέσως υποψιάζεται πως αυτή είναι δουλειά του πατέρα της. Ο Χρηστίδηςτής εξηγεί πως το κάνει για να την προστατεύσει από τον Ανδρέου, καθώς ετοιμάζεται να του στήσει μια νέα παγίδα. Ο Ασίμ καλύπτει τα ίχνη της Ελένης και λέει στον Ανδρέου πως η κόρη του Χρηστίδη έφυγε για το εξωτερικό. Ο Δημήτρης βλέπει τον Παύλο να βγαίνει από το σπίτι της Έλλης και ζηλεύει θανάσιμα, αλλά η Έλλη καταφέρνει να τον τουμπάρει. Η Μυρτώ κοιτάζει ένα σπίτι κι ενώ πιστεύει πως βρήκε το ιδανικό καταφύγιο για κείνη και τον Χρήστο, μπροστά της εμφανίζεται η Κλαίρη και της ξεκαθαρίζει πως αυτή η συγκατοίκηση δεν θα γίνει ποτέ. Ο Λευτέρης αποφασίζει να το παίξει στοργικός πατέρας και πείθει τον Χρήστο πως θα στηρίξει τη σχέση του με τη Μυρτώ. Τα πράγματα ξεφεύγουν όταν η Κλαίρη βγάζει ένα όπλο κι απειλεί να τινάξει τα μυαλά της στον αέρα, αν η Μυρτώ δεν χωρίσει τον Χρήστο. Ο Γιώργος δείχνει στη Λία τη φωτογραφία της Κλαίρης με τον Θησέα και η Λία χάνει τον κόσμο κάτω απ'τα πόδια της. Η Βάλια ζητάει από την Έλλη να βοηθήσει τον Μάξιμο με το σχέδιό της για τη Μυρτώ, η Έλλη, ζορισμένη, αναγκάζεται να δεχτεί. Η Ελένη αποφασίζει να βοηθήσει τον Ασίμ με το σχέδιό του κι εμφανίζεται στην έπαυλη του Πρίγκιπα, με ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Μάξιμος υπνωτίζει τη Μυρτώ κι η Έλλη τούς τραβάει φωτογραφίες σε τολμηρές πόζες. Ο Δημήτρης πείθει τη Βάλια να κάνουν έρωτα στην παραλία, αλλά ο φωτογράφος του Παύλου είναι εκεί και καταγράφει το σκηνικό. Ο Πρίγκιπας μαγεύει την Ελένη που δεν αργεί να πέσει στην αγκαλιά του.

Δικαίωση Επεισόδιο 117 Mega ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Ο Παύλος δημοσιεύει το άρθρο με τη Βάλια και η Έλλη καμαρώνει για την πορεία του σχεδίου της. Ο Χρήστος και η Μυρτώ βρίσκονται αντίδικοι σε μια περίεργη υπόθεση διαζυγίου. Ο Λευτέρης και η Ερμιόνη πηγαίνουν στην παράσταση της Λίας, ενώ η Λία, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παίρνει πολλά αναβολικά για να βγάλει τη βραδιά. Η Ελένη αποχαιρετάει τον Χρηστίδη και φεύγει δήθεν για Θεσσαλονίκη. Ο Θησέας δεν τολμάει να αποκαλύψει τη σχέση του με τη Λία, όμως εκείνη, εκτός εαυτού, τον ξεφτιλίζει σ'όλη την αίθουσα και μετά καταρρέει. Ο Πρίγκιπας επισκέπτεται τη Βάλια και την ενημερώνει για το δημοσίευμα. Βλέπει την πρόβα με τον Δημήτρη και απορεί για την επιλογή της. Η Βάλια υπερασπίζεται τη σχέση της με τον Δημήτρη και για πρώτη φορά Βάλια και Πρίγκιπας μαλώνουν άσχημα. Η Βάλια ζητάει από την Έλλη να στείλει τις φωτογραφίες της Μυρτώς και του Μάξιμου στον Χρήστο.

Δικαίωση Επεισόδιο 118 Mega ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Η Έλλη βρίσκει τη Μυρτώ να κλαίει κι όταν της εξηγεί για τη στάση της Κλαίρης, η Έλλη τη συμβουλεύει να χωρίσει, φοβούμενη ότι αυτή η σχέση μπορεί να της καταστρέψει τα σχέδιΑ για την εξόντωση της Βάλιας. Η Κλαίρη επισκέπτεται τον Θησέα με άγριες διαθέσεις. Ο Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή μια νέα παγίδα για να καταστρέψει τον Πρίγκιπα. Η Έλλη συμβουλεύει τη Βάλια να μην προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των δημοσιογράφων για το δημοσίευμα που λασπολογεί τη σχέση της με τον Δημήτρη. Αντίθετα, της προτείνει να κάνουν μια κοινή εμφάνιση στον Παύλο και να κλείσουν τα στόματα. Ο Θησέας ζητάει από την Κλαίρη να παρατήσει τον Χρήστο και να προχωρήσει μαζί του, αλλά εκείνη του εξηγεί πως όχι μόνο δεν θα το βάλει κάτω, αλλά θα του πει ότι τον απάτησε. Ο Θησέας νιώθει ότι τον χρησιμοποίησε και την απειλεί να μην μιλήσει, γιατί διαφορετικά θα την βγάλει τρελή και θα χάσει την επιμέλεια του παιδιού. Την ίδια ώρα, η Ερμιόνη ενημερώνει τον Χρήστο πως ο Γιώργος είδε τη γυναίκα του στο σπίτι του Θησέα κι αυτό τσάκισε τη Λία. Η Μυρτώ, επηρεασμένη από τις απειλές της Κλαίρης, ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν. Ο Παύλος αποκαλύπτει στονΧρηστίδη την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη μάνα του Πρίγκιπα. Ο Χρηστίδης, ικανοποιημένος από την πληροφορία, εξηγεί στον Παύλο πως θα παγιδεύσουν τον Πρίγκιπα. Η Έλλη παροτρύνει τον Δημήτρη να'ναι εκδηλωτικός με τη Βάλια στη συνέντευξη κι εκείνος υπακούει τυφλά στις οδηγίες της. Η Λία συνέρχεται, αλλά η ψυχολογία της είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι τολμηρές φωτογραφίες του Μάξιμου και της Μυρτώς φτάνουν στα χέρια του Χρήστου, ο οποίος χάνει τη γη κάτω απ'τα πόδια του. Η Βάλια και ο Δημήτρης ετοιμάζονται για τη συνέντευξη, ενώ η Έλλη πασάρει άλλη μια πιπεράτη πληροφορία στον Παύλο. Η Λία επιβεβαιώνει στη Μυρτώ πως ο Θησέας και η Κλαίρη έχουν παράνομο δεσμό. Ο Δημήτρης φιλάει τη Βάλια την ώρα της συνέντευξης και η Έλλη απολαμβάνει τον θρίαμβό της. Ο Πρίγκιπας, έξαλλος από τη συμπεριφορά της Βάλιας, ζητάει από τον Σάκη να μάθει τα πάντα για τον Δημήτρη. Παράλληλα, συνεχίζει το παιχνίδι των μηνυμάτων με τον Ασίμ, χωρίς να ξέρει πως τον έχει καταλάβει. Η Ερμιόνη εξηγεί στη Μυρτώ πως η Κλαίρη δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της και την παροτρύνει να κάνει οικογένεια με τον Χρήστο και να μην τον εγκαταλείψει. Η Ελένη εμφανίζεται με μια βαλίτσα στο σπίτι του Πρίγκιπα και του ανακοινώνει πως θέλει να μείνουν μαζί. Ο Παύλος αποκαλύπτει στη Βάλια πως ο Δημήτρης ήταν επαγγελματίας ζιγκολό και η συνέντευξη τινάζεται στον αέρα, ενώ η Βάλια δεν χάνει χρόνο και περνάει στην αντεπίθεση.

Δικαίωση Επεισόδιο 119 Mega ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Ο Θησέας ξηλώνει τον Χρήστο από αντιδήμαρχο και προτείνει τη θέση στη Μυρτώ. Η Βάλια απειλεί τον Παύλο πως ή θα διορθώσει τη δημόσια εικόνα της ή θα τον σβήσει σαν δημοσιογράφο κι εκείνος υποκύπτει στον εκβιασμό της. Η Λία γυρίζει σπίτι σε κακή κατάσταση και η Κλαίρη απαιτεί να της ζητήσει συγνώμη. Η παρεμβολή της Ερμιόνης την αφήνει άφωνη, καθώς για πρώτη φορά δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Η Λία διαγράφεται από τη σχολή χορού και βουλιάζει στην κατάθλιψη. Η Βάλια εξομολογείται στην Έλλη πως έχει ερωτευτεί τον Δημήτρη και ζηλεύει θανάσιμα. Ενώ ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Έλλη, η Βάλια μπαίνει στο καμαρίνι και τους βλέπει. Η Μυρτώ κρύβεται και παρακολουθεί την Κλαίρη και τον Θησέα να φιλιούνται στο γραφείο του. Η Έλλη παραμυθιάζει τη Βάλια πως το δαχτυλίδι προορίζεται για εκείνη και ο Δημήτρης αναγκάζεται να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του. Η Βάλια, ανυποψίαστη, δέχεται. Ο Χρηστίδης εμφανίζεται στο στριπτιτζάδικο και γυρεύει τον Πρίγκιπα. Παράλληλα, έχει ειδοποιήσει τον Παύλο, που περιμένει έξω από το μαγαζί για να τραβήξει φωτογραφίες. Η Μυρτώ ζητάει τη στήριξη της Έλλης στο θέμα με τον Χρήστο, αλλά αυτή τη φορά η Έλλη τής γυρίζει την πλάτη. Την ίδια ώρα, η Κλαίρη πουλάει τρέλα στον Χρήστο, αλλά εκείνος αδιαφορεί.

Δικαίωση Επεισόδιο 116 – Δευτέρα 22/6/2015
Δικαίωση Επεισόδιο 117 – Τρίτη 23/6/2015
Δικαίωση Επεισόδιο 118 – Τετάρτη 24/6/2015
Δικαίωση Επεισόδιο 119 – Πέμπτη 25/6/2015
Δικαίωση Επεισόδιο 120 – Δευτέρα 29/6/2015
Δικαίωση Επεισόδιο 121 – Τρίτη 30/6/2015
Δικαίωση Επεισόδιο 122 – Τετάρτη 1/7/2015
Δικαίωση Επεισόδιο 123 – Πέμπτη 2/7/2015

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top