Menu


​Ο πατέρας της μικρής Άννυ, αρνείται ότι ήταν αυτός που σκότωσε το 4χρονο παιδί, αν και παραδέχτηκε ότι «έπρεπε να κάνω κάτι για να το εξαφανίσω».
«Ήταν άρρωστη η μικρή το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω τι είχε. Εγώ ξέρω μόνο ότι όταν ξύπνησα μια μέρα την βρήκα νεκρή στον καναπέ. Πού να ξέρω εγώ τι είχε;», φέρεται να έχει καταθέσει ο πατέρας που τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη.
«Αλλά δεν ήθελα να πω την αλήθεια στην γυναίκα και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέχω το παιδί. Θα έχανα και την γυναίκα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι να εξαφανίσω το παιδί», συμπλήρωσε στην απολογία του.Οι αστυνομικοί υπολογίζουν ότι το φρικτό περιστατικό έγινε κοντά στο Πάσχα, όταν η μητέρα έλλειπε στη Γερμανία. Όταν αυτή επέστρεψε, ο πατέρας είπε ότι η Άννυ εξαφανίστηκε.Σύμφωνα με αστυνομικό της ασφάλειας, η σορός της μικρής «δεν θα βρεθεί». Σύμφωνα με ρεπόρτερ του καναλιού, ο αστυνομικός μίλησε για «αποτρόπαια-ανατριχιαστική έξω από κάθε νου η πράξη της εξαφάνισης του πτώματος του παιδιού. Δεν θα βρεθεί η σορός. Η δολοφονία και όλα τα υπόλοιπα έγιναν μέσα στο σπίτι».

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top