Menu


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 85-86-87-88 DIKAIOSI EPEISODIA DIKAIWSI

Δικαίωση – Επεισόδιο 85
Ο Χρηστίδης παρακαλεί την Ανθή να του μιλήσει για το παρελθόν της Βάλιας κι εκείνη του υπόσχεται ότι θα του τ'αποκαλύψει όλα μόλις είναι έτοιμη. Ο Μάριος ενημερώνει τον Πρίγκιπα για το πρόβλημα του Χρηστίδη κι εκείνος τελειοποιεί το σχέδιό του. Ο Θησέας δίνει τη συνέντευξη τύπου και ρεζιλεύεται. Δεν θ'αργήσει να συνειδητοποιήσει την παγίδα της Μυρτώς. Ο Ανδρέου αποκαλύπτει στους μπράβους του το σατανικό σχέδιό του εναντία στον Χρηστίδη.Η Βάλια ζητάει τη βοήθεια του Ανδρέου για να εντοπίσει τον Φίλιππο και να τον απομακρύνει από τη ζωή της Έλλης. Ο Ανδρέου υποψιάζεται ότι η Νατάσα μπήκε στο γραφείο του κι έψαξε τα πράγματά του, αλλά ο Σάκης τον διαβεβαιώνει ότι την παρακολουθούσε συνέχεια και δεν πλησίασε καθόλου. Η Λία ακολουθεί τη συμβουλή της Κλαίρης κι αρχίζει να αποφεύγει τον Θησέα, ενώ η Ερμιόνη νιώθει τη μοναξιά του σπιτιού να την πλακώνει. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ετοιμάζονται να φύγουν από τη Σύρο, ενώ ο Λευτέρης περιμένει να χαιρετήσει τον γιο του στο λιμάνι. Η Μυρτώ καταφέρνει και κρύβεται την τελευταία στιγμή. Ο Θησέας εξηγεί στην Κλαίρη πως πίσω από το φιάσκο της συνέντευξης τύπου βρίσκεται η Μυρτώ. Η Κλαίρη αξιοποιεί την εμπιστοσύνη που της δείχνει και του εξομολογεί πως ξέρει για τη σχέση του με τη Λία. Για να κρατήσει το στόμα της κλειστό, του ζητάει να'χει το νου του στη Μυρτώ και τον Χρήστο.

Δικαίωση – Επεισόδιο 86
Η Μυρτώ παραδέχεται στον Θησέα πως αυτή του την έστησε και πως από εδώ και πέρα θα γίνει η σκιά του. Η Έλλη σώζει τη ζωή της Βάλιας, όταν κατά τη διάρκεια της πρόβας, μια σανίδα ξεκολλάει από το σκηνικό και πέφτει στη σκηνή. Ο Ανδρέου παρακολουθεί τον Φίλιππο και ειδοποιεί τη Βάλια ότι είναι πια του χεριού τους. Ο Χρήστος τα'χει βρει σκούρα με τον νέο του πελάτη, τον Τηλέμαχο, ενώ η Μυρτώ, αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Υπουργού χωρίς να ξέρει ότι ο αντίδικος θα'ναι ο Χρήστος. Δικαίωση – Επεισόδιο 85, 86, 87, 8Η Βάλια εμφανίζεται στο σπίτι της Έλλης και δωροδοκεί τον Φίλιππο για να βγει από τη ζωή της. Εκείνος αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι της. Στην αρχή παριστάνει τον δύσκολο, αλλά σταδιακά υποκρίνεται ότι πέφτει στην παγίδα της και παίρνει το ποσό. Η Ελένη προτείνει στον Χρηστίδη να ξαναχρησιμοποιήσουν τη Ρέα για να στήσουν παγίδα στον Ανδρέου. Η Ερμιόνη νιώθει έντονες ζαλάδες, μα δεν το λέει σε κανέναν. Ο Χρήστος συνεχίζει να ρίχνει στάχτη στα μάτια της Κλαίρης για την σχέση του με τη Μυρτώ. Ο Γιώργος εμφανίζεται στη σχολή της Λίας και την παρακαλάει να τον ακούσει. Την ίδια ώρα φτάνει και ο Θησέας και η Λία εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον κάνει να ζηλέψει.

Δικαίωση – Επεισόδιο 87
Η Μυρτώ μαθαίνει για τη σχέση της Ανθής και του Χρηστίδη και της προτείνει να τη ζήσει και να μην κοιτάξει πίσω. Η Βάλια προτείνει στην Έλλη να περάσουν μια μέρα μαζί, παραξενεύοντάς την. Όταν ο Φίλιππος τής αποκαλύπτει την αλήθεια για τη δωροδοκία, αντιλαμβάνεται το σχέδιό της. Ο Γιώργος κατηγορεί τη Λία ότι επέλεξε τον Θησέα για τα λεφτά του και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα την ξαναενοχλήσει. Ο Χρήστος στήνει ολόκληρη παράσταση στην Κλαίρη, για να φύγει μέσα στη νύχτα και να πάει να συναντήσει τη Μυρτώ. Ο Ανδρέου προχωράει το σχέδιο με τον Χρηστίδη και εξηγεί στον Μάριο πως δεν θα δεχτεί λάθη, ο Χρηστίδης πρέπει και πάλι να εθιστεί στο αλκοόλ. Ο Ασίμ τρυπώνει στο δωμάτιο της Νατάσας, αλλά για κακή τους τύχη ο Ανδρέου επιστρέφει νωρίς στο σπίτι Ο Ανδρέου μπαίνει στο δωμάτιο της Νατάσας, ενώ ο Ασίμ κρύβεται στο μπάνιο.Την αναγκάζει να κάνουν έρωτα κι εκείνη υποκύπτει γεμάτη απόγνωση. Η Μυρτώ και ο Χρήστος περνούν τρυφερές και ρομαντικές στιγμές στο σπίτι της, όταν ξαφνικά επιστρέφει η Βάλια. Η Μυρτώ καταφέρνει να καλύψει την παρουσία του Χρήστου κι απτόητοι συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους. Η Νατάσα νιώθει φθηνή και παίρνει μια απόφαση που νομίζει πως θα την βγάλει από το τέλμα. Ο Ανδρέου παραλαμβάνει το άοσμο αλκοόλ και το σχέδιο για τον εθισμό του Χρηστίδη μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Χρηστίδης εξηγεί στην Ελένη πως το σχέδιο με τη Ρέα είναι παρακινδυνευμένο, αλλά εκείνη επιμένει να το προχωρήσουν. Τότε της προτείνει να χρησιμοποιήσουν τη Μυρτώ σαν δόλωμα, για να μην καρφωθούν στον Πρίγκιπα. Η Ελένη πιστεύει πως η Μυρτώ είναι καθαρή, ενώ ο Χρηστίδης δείχνει σίγουρος ότι αυτή και η Βάλια είναι συνεργάτες. Ο Χρήστος αποφασίζει να μιλήσει στην Κλαίρη για τη σχέση του με τη Μυρτώ και να διαλύσει τον γάμο. Η απομάκρυνση της Λίας έχει στοιχίσει στην Ερμιόνη και ο Χρήστος τής ζητάει να μαζευτεί και να ρίξει τους τόνους. Τα δύο αδέλφια μαλώνουν. Η Έλλη εξομολογείται στον Φίλιππο πως το βράδυ της πρεμιέρας θα πει την αλήθεια στη Βάλια και μετά θα το σκάσει μαζί του.

Δικαίωση – Επεισόδιο 88
Η Μυρτώ ξεκαθαρίζει στον Θησέα πως από εδώ και πέρα θα του κάνει τη ζωή δύσκολη. Ο Φίλιππος μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της "Ελλης και αποφασίζει να της σταθεί. Ο Χρηστίδης ζητάει από την Ανθή να του μιλήσει για τη Βάλια, αλλά εκείνη αποφεύγει την κουβέντα.Ο Χρήστος ζητάει από την Κλαίρη χρόνο, για να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους, αλλά δείχνει ζορισμένος για το θέατρο που αναγκάζεται να της παίξει. Η Λία ανακοινώνει στην Ερμιόνη ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει με τον φίλο της, χωρίς να της εξηγεί ποιός είναι.Η Μυρτώ καλεί τον Κλέωνα στο γραφείο της και ζητάει πληροφορίες για τον Θησέα και η κουβέντα καταλήγει με πολύ δυσάρεστες αποκαλύψεις για το προφίλ του νέου Δημάρχου. Ο Χρήστος δέχεται την επίσκεψη ενός νέου πελάτη που είναι αποφασισμένος να τα βάλει με τον Υπουργό Οικονομικών.Η Βάλια, ζορισμένη από τις εξελίξεις, νιώθει την ανάγκη να μιλήσει στην "Ελλη για όσα συνέβησαν, αλλά το μετανιώνει. Η Αφροδίτη γυροφέρνει τον Λευτέρη, δείχνοντας ότι έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια σειράς Δικαίωση – Επεισόδιο 89, 90, 91, 92, 93

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top