Menu


​Επεισόδια STAR Warehouse 13 epeisodia Καινούργια αστυνομική σειρά στο STAR. Την τρίτη στις 3 Φεβρουαρίου στις εννιά το βράδυ το κανάλι του σταρ θα κάνει την πρεμιέρα από την ολοκαίνουργια αστυνομική του περιπέτεια όπου και είναι επιστημονικής φαντασίας και θα έχει τον τίτλο «Warehouse 13» . Πρωταγωνιστές μέσα σε αυτήν τη σειρά είναι δύο πράκτορες από τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και οι δύο φαίνεται ότι είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Η Μάικα Μπέρινγκ αλλά και ο Πιτ Λάτιμερ, ύστερα από την προσπάθεια μιας απόπειρας δολοφονίας εναντίον του προέδρου της Αμερικής θα μετατεθούν στη νότια Ντακότα όπου και θα εγκατασταθούν σε μία μυστική αποθήκη και θα αναλάβουν μια απόρρητη αποστολή. Εκεί θα τους δούμε κάτω από τις οδηγίες από τον κεντρικό φύλακα, τον Άρτι Νίλσον να τους ενημερώνει ποια θα είναι ακριβώς τα καθήκοντά τους. Δηλαδή θα πρέπει να εξουδετερώνουν αλλά και να μεταφέρουν σε αυτήν την απόρρητη αποθήκη διάφορα αντικείμενα με πολλές υπερφυσικές ιδιότητες που υπάρχουν σε όλον τον κόσμο.

Warehouse 13 EPEISODIA GR SUBS  1-2 VIDEO

Warehouse 13 EPEISODIA GR SUBS 3 VIDEO

Warehouse 13 EPEISODIA GR SUBS 4 VIDEO

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζοάν Κέλι, Έντι ΜακΚλίντοκ, Σαούλ Ρούμπινεκ, Άλισον Σκαλιότι
* Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2009 – 2010 σε θα ολοκληρωθεί σε 26 επεισόδια (1ος & 2ος κύκλος)

* Η πρεμιέρα της σειράς ήταν το πιο δημοφιλές πρόγραμμα στην καλωδιακή αμερικανική τηλεόραση, εκείνο το βράδυ. Με 3,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ήταν επίσης η τρίτη καλύτερη πρεμιέρα, που είχε ποτέ το κανάλι Syfy, μετά τις σειρές Stargate Atlantis και Eureka.

* Το 2010 ο συνθέτης της σειράς, Έντουαρντ Ρότζερς, ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy στην κατηγορία «Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική Τίτλων»

* Η σειρά έλαβε το 2012 εφτά υποψηφιότητες στα βραβεία «Portal Awards», συμπεριλαμβανομένων καλύτερης τηλεοπτικής σειράς, καλύτερου ηθοποιού (Έντι Μακ Κλίντοκ), καλύτερης ηθοποιούς (Τζοάν Κέλι), καλύτερου ηθοποιού σε β' ρόλο (Σαούλ Ρούμπινεκ), καλύτερης ηθοποιού σε β΄ ρόλο (Άλισον Σκαλιότι), καλύτερος γκεστ σταρ (Τζέιμι Μάρεϊ) και καλύτερο επεισόδιο (Emily Lake) . Ήταν η τρίτη συνεχόμενη υποψηφιότητα για τον Έντι Μακ Κλίντοκ και η δεύτερη υποψηφιότητα για τους Σαούλ Ρούμπινεκ και Άλισον Σκαλιότι.

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top