Menu


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ MPROUSKO EPEISODIA BROUSKO 283-284-285-286-287 Μπρούσκο επεισόδιο 283 2-1-2015 Η Στεφανία αρνείται πεισματικά να πει στους γονείς της που βρισκόταν όταν το έσκασε από το σχολείο, γεγονός που τους προβληματίζει πολύ. Έτσι τη επόμενη μέρα ο Σήφης αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Το δικαστήριο ετοιμάζεται να επιβάλει ποινή στην Ευρυδίκη, για το αδίκημα της ψευδορκίας στην υπόθεση του Αχιλλέα. Ο Μανωλιός ενημερώνει τον Σήφη για την κατάθεση της Μελίνας, κι αυτά που ακούει τον προβληματίζουν πολύ. Ο Διαμαντής παροτρύνει τον Πάτροκλο να γνωρίσει μια ευκατάστατη κοπέλα από την Κρήτη, την Άννα, που έχει υπόψη, αφού θεωρεί πως ο γάμος μαζί της θα του δώσει κύρος και δύναμη ενάντια στους Ματθαίους. Ο Νεκτάριος είναι έξαλλος με τον Διαμαντή που ανακατεύεται στη σχέση του με την Αντιγόνη και του επιτίθεται έτσι ο Διαμαντής αποφασίζει να λάβει πιο δραστικά μέτρα. Η Μελίνα επισκέπτεται τον Αχιλλέα με σκοπό να του δώσει δύναμη και κουράγιο, αφού η στιγμή που θα απολογηθεί πλησιάζει, ο ίδιος όμως είναι καταρρακωμένος. Ο Παύλος προβληματίζεται πολύ με την δολοφονία της Λουκίας και μοιάζει να αμφισβητεί την αθωότητα του Σήφη και ζητά από τον Μηνά να του απαντήσει ευθέως αν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να ψευδομαρτυρήσει για τον κολλητό του. Η Δάφνη ανησυχεί πως πίσω από το επαγγελματικό ταξίδι του Μάρκου στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μια άλλη γυναίκα. Ο Μηνάς και η Βασιλική, πληγωμένοι κι απογοητευμένοι από τις επιλογές στα προσωπικά τους, δείχνουν να έχουν μετανιώσει, και πως η δική τους αγάπη ήταν η μόνη αληθινή. Η παρακολούθηση του Χρήστου έχει αποτέλεσμα, και ο άγνωστος άντρας είναι διατεθειμένος να καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Αχιλλέα. Μια κατάθεση που μπορεί να κρίνει την αθωότητα του Αχιλλέα.

Μπρούσκο επεισόδιο 284 2-1-2015 Ο Σήφης για μια ακόμα φορά γίνεται έξαλλος με τον Παύλο κατηγορώντας τον πως εκμεταλλεύεται την παιδική αθωότητα της Στεφανίας για να τους προσεγγίσει. Στο δικαστήριο, η αποκάλυψη ότι ο Ματθαίος έχει χρηματίσει έναν μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του Αχιλλέα, κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και πια η καταδίκη του είναι ένα ορατό ενδεχόμενο, από τη στιγμή μάλιστα που ο Διαμαντής εξακολουθεί να κινεί τα νήματα και να κατευθύνει τους ψευδομάρτυρες. Στο μεταξύ, στα Χανιά όλοι παριστάνουν τους ντετέκτιβ, δημιουργώντας ένα πανδαιμόνιο φημολογίας σχετικά με τη δολοφονία της Λουκίας. Η Πανίτσα γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας μυστικής συνάντησης του Πάτροκλου με τη Δήμητρα και αυτά που βλέπει την κάνουν έξω φρενών. Κι ενώ η Αναστασία και η Αγγελική υποψιάζονται για τον φόνο τον Σήφη, ο Διαμαντής απειλεί την Αντιγόνη, προκειμένου να απομακρυνθεί από τον Νεκτάριο. Και η δίκη του Αχιλλέα συνεχίζεται με ανατροπές και με καινούργια στοιχεία να προκύπτουν.

Μπρούσκο επεισόδιο 285 3-1-2015 Η είδηση της ξαφνικής ασθένειας του Αχιλλέα κι η μεταφορά του στο νοσοκομείο αναστατώνει ακόμα κι «ορκισμένους» εχθρούς του, ενώ η Μελίνα δεν λείπει στιγμή απ' το πλευρό του. Ο Σήφης, δείχνει να πείθει την Όλγα, πως πρόκειται για κακόβουλες φήμες πως το παιδί της Αναστασίας είναι του Ματθαίου. Κάτω απ' τις οδηγίες της Πανίτσας, η Δάφνη επισκέπτεται τον Διαμαντή με σκοπό να ψάξει σπίτι του για ενοχοποιητικά στοιχεία. Ο Μανωλιός, στη προσπάθειά του να μάθει τι είδους πάρε-δώσε έχει με την ψευδομάρτυρα Έλσα Μαρινάκη, ο Μηνάς του βγάζει τ' άπλυτά του στη φόρα. Η δημόσια εμφάνιση της Αγγελικής με τον νέο της σύντροφο, εξοργίζει τον Σήφη, δημιουργώντας άσχημη εικόνα στη κόρη του, ενώ την ίδια στιγμή η Αναστασία, σοκάρει τον Παύλο με μια αποκάλυψη που του κάνει. Η αντίδραση του Διαμαντή στα προσωπικά του, βάζει σε σκέψεις τον Νεκτάριο. Το λαϊκό δικαστήριο της φυλακής, βγάζει ετυμηγορία για το αν θα κριθεί ένοχος ή όχι ο Αχιλλέας.

Μπρούσκο Επεισόδιο 286 Πέμπτη 4/2/2015 Μπρούσκο στο επεισόδιο 284 όπου πλέον όλοι στην οικογένεια του Αχιλλέα είναι σε αναμμένα κάρβουνα αφού έχει φτάσει η ύστατη στιγμή που βγαίνει απόφαση από το δικαστήριο,δηλαδή εάν ο Αχιλλέας θα μείνει στη φυλακή ή όχι. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Αναστασία αλλά και την Αγγελική να υποψιάζονται πάρα πολύ σοβαρά, ότι ο Σήφης είναι αυτός που έχει σκοτώσει την Λουκία και αυτό θα το πει η Αναστασία στον πατέρα της. Ακόμα θα δούμε την Κωνσταντίνα μαζί με την Δάφνη αλλά και την Πανίτσα,όπου κι αυτές με την σειρά τους αγωνιούν για το αποτέλεσμα της δίκης, όλο αυτό το γεγονός θα τους φτάσει τα νεύρα στο αποκορύφωμα και θα έχουν έντονους καβγάδες για το ποιος είναι ο δολοφόνος. Η απολογία που θα κάνει ο Αχιλλέας φαίνεται ότι βγαίνει μέσα από την καρδιά του, γεγονός που θα συγκινήσει όσους βρίσκονται μέσα στο δικαστήριο. Ο εισαγγελέας όμως φαίνεται να είναι εκρηκτικός εναντίον του Αχιλλέα γεγονός που θα ζητήσει από τους δικαστές να του επιβάλουν τα ισόβια δεσμά. Πλέον όλοι είναι σε αναμονή και ο Γιαννακάκης θα αποκαλύψει στην κόρη του την Αναστασία ένα γεγονός όπου και θα μπορούσε να αλλάξει όλο το αποτέλεσμα της δίκης.

Μπρούσκο Επεισόδιο 287 Παρασκευή 6/2/2015 Μπρούσκο στο επεισόδιο 284 όπου πλέον η αγωνία όλων έχει φτάσει στο κόκκινο εν όψει της απόφασης του δικαστηρίου με την αγωνία των πάντων να φτάνει στο ζενίθ. Ακόμα βλέπουμε την Αναστασία μαζί με τον Παύλο να πηγαίνουν να ερευνούν τα στοιχεία όπου και πιθανολογείται θα ανατρέψουν όλα τα δεδομένα που έχουν εμφανιστεί στη δίκη ενάντια του Αχιλλέα. ο Σήφης μαζί με την Αγγελική θα έχουν έναν έντονο καβγά και η αιτία θα είναι οι έξοδοι με τον όμορφο νεαρό της Αγγελικής. Θα την κατηγορεί ο Σήφης ότι τον διασύρει τόσο αυτόν, το όνομά του αλλά και την οικογένειά του. Αργότερα θα δούμε τον Σήφη να θέλει να προσεγγίσει την Μελίνα, αλλά θα φάει την απόρριψη στη μούρη αφού η Μελίνα θα τον κατηγορήσει ανοιχτά ότι είναι ο δολοφόνος της Λουκίας.

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top