Menu

Η ώρα του διαζυγίου για Κοραλία Καράντη και Γιώργο Λιάνη; Καιρό τώρα είχε φτάσει στ' αυτιά μας η φήμη που ήθελε τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Γιώργο Λιάνη και την Κοραλία Καράντη να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους.
Δυστυχώς, όπως δείχνουν τα πράγματα οι φήμες αυτές επιβεβαιώνονται πλήρως.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη εδώ και λίγο καιρό ζουν πλέον χωριστά και αν και αίτηση διαζυγίου δεν έχει ακόμα κατατεθεί, όπως μάθαμε η λύση του γάμου τους φαίνεται να είναι μονόδρομος. Δέκα χρόνια κράτησε ο γάμος τους που έγινε τον Μάϊο του 2003 με απόλυτη μυστικότητα στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη και μάλιστα στις 11 τη νύχτα για να μην τους δει κανείς. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μόλις έναν χρόνο πριν το καλοκαίρι του 2002 στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού φεστιβάλ των Πρεσπών που καθιέρωσε και διοργανώνει χρόνια τώρα με επιτυχία ο Φλωρινιώτης πολιτικός.

Ο έρωτάς τους ήταν σφοδρός και μέσα σε λίγους μόλις μήνες τους οδήγησε στα σκαλιά της μικρής γραφικής εκκλησούλας. Από τότε, μέχρι σήμερα δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα για σχόλια. Ζούσαν ήρεμα σε ένα διαμέρισμα στο Ψυχικό και έκαναν από καιρό σε καιρό κάποιες κοινές εμφανίσεις συνήθως σε θεατρικές πρεμιέρες αφού το θέατρο και γενικά ο πολιτισμός είναι μεγάλη κοινή τους αδυναμία. Προβλήματα βέβαια, πάντα υπήρχαν, όπως και σε όλα τα ζευγάρια. Τα ξεπερνούσαν όμως μέχρι τώρα μαζί. Το τι μεσολάβησε και πλέον δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις όποιες διαφορές τους αυτό το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. Αυτό που είναι γεγονός όμως είναι το ότι εδώ και λίγο καιρό οι δυο τους ζούνε χωριστά. Το κοινό τους διαμέρισμα στο Ψυχικό ξενοικιάστηκε και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο. Το ίδιο αθόρυβα με τον γάμο τους. Ελάχιστοι γνωρίζουν την κατάσταση ανάμεσα στο εν διαστάσει πια αντρόγυνο. Κι αυτοί που ξέρουν λένε ότι η αίτηση διαζυγίου είναι απλά μια τυπική διαδικασία ανάμεσά τους. Εξάλλου δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν πέραν από την κοινή τους ζωή.
Πηγή: gossip-tv-gr


Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top