Menu

Η Sony παρουσίασε επίσημα το Xperia M, ένα smartphone με ελκυστική τιμή και το χαρακτηριστικό OmniBalance σχεδιασμό που είδαμε στο Xperia Ζ.

Οι one-touch λειτουργίες του Xperia M επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν εύκολα και άμεσα τις φωτογραφίες και τη μουσική τους σε άλλες συσκευές, όπως τα ασύρματα ακουστικά SBH20 ή και την νέες BRAVIA τηλεοράσεις με NFC τεχνολογία (μέσω screen mirroring).

Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8227 στο 1 GHz, οθόνη αφής 4” ανάλυσης 854x480 pixels και LED φωτιζόμενες εναλλαγές, 4 GB χώρου και υποδοχή microSD, ενώ η κάμερα του έχει ανάλυση 5 megapixel, αυτόματη εστίαση, HDR και ειδικό πλήκτρο κλείστρου.

Επίσης, ενσωματώνει τεχνολογία ήχου ClearAudio+, xLOUD και 3D Surround, ενώ η λειτουργία STAMINA Mode προσφέρει μέχρι και 4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Xperia Mdual

Η έκδοση Xperia Mdual δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν με ένα κλικ μεταξύ των δύο SIM για κλήση ή αποστολή μηνύματος.

Κάθε SIM μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά -για παράδειγμα, ένας πιο formal ήχος για επαγγελματικές κλήσεις ή ένας πιο διασκεδαστικός ήχος για τα προσωπικά τηλεφωνήματα.

Ιδανικό για εκείνος που θέλουν να διαχωρίσουν τη δουλειά από τη διασκέδαση και να ανταποκριθούν ανάλογα και πιο αποτελεσματικά ακούγοντας μόνο τον ήχο.

Τα Xperia M και Xperia Mdual από τη Sony Mobile θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό και μωβ χρώμα, καθώς και κίτρινο για το Xperia M από το 3ο τρίμηνο του 2013.





Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top