Menu

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη, 55 ετών και ο κατά 12 χρόνια μικρότερός της σύντροφος, διασκέδαζαν στο σπίτι της. Η ώρα περασμένη και λόγω του ότι ο 43χρονος δεν είχε το αυτοκίνητό του μαζί –οι πληροφορίες λένε πως το είχε στο συνεργείο-, η αστρολόγος προσφέρθηκε να τον πάει αυτή μέχρι το σπίτι του.



Στο τέλος της διαδρομής έξω από το σπίτι του 43χρονου το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία, σε σημείο που οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια τους να δουν τι συμβαίνει. Η 55χρονη γυναίκα επέλεξε να βγει από το αυτοκίνητο και να καλέσει τον γιο της για βοήθεια.

Τότε ο άνδρας βρήκε την ευκαιρία κάθησε στην θέση του οδηγού και χωρίς κανέναν δισταγμό πάτησε γκάζι και την παρέσυρε. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Ο γιος της έφτασε στο σημείο όμως ήταν πολύ αργά καθώς την βρήκε να κείτεται νεκρή στην άσφαλτο και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Τελικά ο δράστης που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία. Ο 43χρονος που είναι χωρισμένος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από το ποτό.

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ο 43χρονος είναι εγγονός πρώην βουλευτή, ενώ στο σπίτι έμενε με τον αλκοολικό πατέρα του και την άρρωστη από Αλτσχάιμερ μητέρα του. Όπως είπαν οι γείτονες, οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί.

Ποιά ήταν η Νατάσα Λιβάνη
Στο σύντομο βιογραφικό που ανάρτησε στο blog της έγραφε:

Γεννήθηκα στην Αθήνα, και μένω στην Κηφισιά και διατηρώ εκεί γραφείο. Πρώτη μου δουλειά στο «Auto week» του τότε Επενδυτή και στην εφημερίδα « η Ελλάδα σήμερα. Στη συνέχεια συμμετέχω στο πρωινό μαγκαζίνο του Star Channel «Star breakfast » και το βράδυ στο «Star News». Μια συνέντευξη με την Ρίκα Βαγιάννη στο Star στην «Νύχτα» και αργότερα στη NET άρεσε πολύ. Κατόπιν ήρθε η συνεργασία στο ΜΕΝ, στο ΚΑΙ, στο Mirror. Συγχρόνως εμφανίζομαι στο τότε New Channel υλοποιώντας ένα όνειρό μου, να λέω άστρα μετά το δελτίο ειδήσεων.΄Ενα φεγγάρι εργάζομαι για το Αστροσκόπιο του Πέτρου Κωστόπουλου που έκανα μια μοναδική φωτογράφιση στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος με κείμενα δικά μου. Κατόπιν δουλεύω για το περιοδικό Crash και για το Ωροσκόπιο, όπου εργάζομαι μέχρι σήμερα βγάζοντας 2 επώνυμους κάθε μήνα εκτός των άλλων, για το ΝΥΦΗ, το Celebrity και το Mirror με νέα διεύθυνση. Η παρουσία μου στον Κώστα Χαρδαβέλα επίσης έκανε αίσθηση. Αξέχαστη θα μείνει η 8ετή συνεργασία μου με το Playboy. ΄Ενα διάστημα έγραφα στο « Style watch » fashion, περιοδικό μόδας στο internet. Θα πρέπει να αναφέρω και τον Alpha όπου έβγαινα στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε».

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά
και μόνο ο συγγραφέας τους και όχι το blog ultragreece

 
Top